Segway/Boogschieten/Discgolf

2,5 uur à € 57,50 p.p.

nieuw

Bij deze combi hoef je niet te kiezen, maar heb je een heel dagdeel vol actie. Alle 3 de onderdelen komen aan bod bij dit uitdagende programma!

 

Segway Challenge

De Segway Challenge is onze nieuwste beleving die naadloos aansluit bij onze overige activiteiten. Rijden op een Segway is eenvoudig te leren en na een korte instructie en oefenronde gaan we voor een grandioze “ride” tussen de natuurlijke elementen en test je je behendigheid tijdens ons uitdagende parcours. We werken middels een buddysysteem, waarbij vlot door gewisseld wordt. (min. leeftijd 16 jaar, activiteit is op eigen risico, er mag geen alcohol genuttigd zijn/worden)

 

Boogschieten

We leren je de oer-vorm van het boogschieten, bare-bow. Het komt niet alleen aan op techniek, maar ook op ontspanning, concentratie en ademhaling. Een leerzame sportcursus die wordt afgesloten met een spannende competitie.

 

Discgolf (frisbeegolf)

Disc-Golf heeft veel weg van golf, maar het verschil is dat disc-golf gespeeld wordt met frisbees in plaats van met golfballen. Eerst maak je kennis met de verschillende frisbees, bijv. de 'driver' voor de langere afstand, de 'approach-disk' voor de middenlange afstand en de 'putter' voor het laatste stukje. Na het oefenen van de werptechnieken gaan we een rondje over het parcours en is het de uitdaging om in zo min mogelijk worpen het traject af te leggen. Er is hier geen sprake van gaten in de grond, maar je maakt gebruik van de 'Pole-hole'. Dit is een driepoot met daarboven loshangende kettingen in een net.

 

Prijs o.b.v. min. 10 deelnemers.
10% Korting groep > 20 personen

Max. aantal 40 personen

 

 

 

My Beach, noordzee
Vragen? Bel ons!
Outdoor, Teambuilding & Events

tel. 06-306 14 102
E-mail info@zandbanktexel.nl

Bedrijfsuitjes, Groepsuitjes, Teambuilding & Activiteiten
TOP 5
Reacties

Namens onze directie en alle sponsoren die met ons meegereisd zijn naar Texel hartelijk dank voor de goede verzorging van de dag. We hebben bijzonder genoten van de activiteiten, het lekkere eten en het mooie weer. Het was een dag waar nog veel over gesproken gaat worden! FC Groningen business club  160 pers.

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen!Mochten we weer eens jullie kant op komen of een andere organisatie horen die naar Texel wil, dan zullen we jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor alle goede zorgen!Personeelsvereniging Rabobank Alkmaar - 96 pers.

 

Veel dank voor jullie inbreng in het programma; zeer professioneel, vriendelijk en enthousiast. MK Producties 3 daagse meeting 45 pers.

We hebben weer een fantastisch en waardevol weekend gehad; allemaal leuke activiteiten, genoten van hotel Opduin, heerlijk eten, feesten op Paal 17, in alle opzichten geslaagd!!! TROS, 3 daags jubileums-uitje, 187 pers.

Beste Rob en Annerieke, het was zeer geslaagd zaterdagochtend, goed en strak georganiseerd! Onze dank daarvoor! De deelnemers hebben met volle teugen genoten! Adventure-Race, 84 pers.

We hebben het heel erg leuk gehad op Texel afgelopen weekend, en het raften was een groot succes! Iedereen vond het heel leuk, dat kwam mede doordat de instructeurs (Doeke en Sil) zo enthousiast en gezellig waren. Dus erg bedankt voor de leuke activiteit!vrijgezellenuitje dames, 10 pers.

We hebben enorm genoten van alle activiteiten van vrijdag en zaterdag. Heel veel dank en wie weet tot een volgende keer. STIHO.  2-daags bedrijfsuitje 36 pers.

Hoi Annerieke, het was allemaal super geregeld! Treasurehunt was prachtig en lunch heerlijk, bedankt!!! ABNAMRO, bedrijfsuitje 19 pers.

Wij hebben het erg naar ons zin gehad, het weer was natuurlijk top maar de activiteiten waren ook erg goed geregeld. Bedankt en tot ziens!Dhr. de Kok, 3-daags vrijgezellenuitje, 14 pers.

We hebben nog nooit zo’n fantastisch georganiseerde introductie gehad als dit jaar bij jullie. Alle activiteiten waren fantastisch, slapen, eten, vervoer en de beachparty; super geregeld! THIM vd LAAN Hogeschool voor Fysiotherapie, 2-daags introductieuitje, 450 pers.

Wij vonden de activiteit "Teambuilding Coastraften/Surfkayaking" bij jullie zeer geslaagd, jullie staf deed het erg goed! Teambuildingsuitje selectie erediviesieclub AZ, 30 pers.

Dear Annerieke, just a quick thank you to you and Rob for the fantastic organization. We all had a great time and really enjoyed it! PA Aescap Venture, bedrijfsuitje 10 pers.

We hebben geweldige dagen gehad, dank jullie wel voor de goede zorgen! 2-daags teambuildingsuitje Politie Utrecht, 44 pers.